Lõpp hea, kõik hea: haski, kelle kasvataja veidra näo tõttu hülgas, leidis viimaks kodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Husky nimega Jubilee
Husky nimega Jubilee Foto: Husky House/Cover Images/Scanpix

Jubilee on nelja-aastane haski, kelle elukohaks oli pikka aega New Jersey's asuv loomade turvakodu, sest kasvatajale ei kõlvanud tema välimus.

Jah, see on tõsi, et Jubilee näeb välja veidi teistsugune kui tavapärane haski - tema silmad on üksteisele lähemal, andes talle kergelt mureliku näoilme. See aga ei tähenda, et Jubilee ei vajaks armastavat kodu ning inimest, kes annaks talle võimaluse ebatavalisest näost hoolimata.

Kui turvakodu avaldas postituse Jubilee perspektiivist, siis sai haski küll väga palju tähelepanu, kuid mitte väga palju kodupakkumisi, kirjutas Metro mõnda aega tagasi.

Turvakodu postitus oli järgnev: «Minu nimi on Jubilee. Ma olen nelja-aastane emane haski, kes on turvakodus olnud juba pikka aega. Ma tulen «kasvataja» juurest, kes ei suutnud mind müüa, sest tema sõnul olen ma veidra välimusega.

Haskid on väga majesteetliku välimusega koerad ja mul pole õrna aimugi, miks ma ei näe välja nagu nemad. Ma soovin, et oleksin ilus, sest siis võtaks keegi mind endale.

Mulle meeldivad teised koerad, aga mulle ei meeldi kassid. Ma armastan inimesi, kuid olen veidi häbelik, sest paljud teevad minu välimuse üle nalja.

Kas siis tõesti ei taha keegi naljaka välimusega haskit? Ma ju väga soovin, et mul oleks perekond, kes mind armastaks... Isegi kui ma ei ole kõige ilusam koer».

Husky nimega Jubilee
Husky nimega Jubilee Foto: COVER Images/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Edasi aga positiivsemal lainel! Nimelt tuleb välja, et esmane informatsioon huviliste vähesuse kohta ei pidanud siiski paika. Metro andmetel laekus lõpuks lausa 150 avaldust inimestelt, kes kõik tahtsid Jubilee'le kodu pakkuda. Nüüd ongi koeratüdruk õnnelikult oma uues kodus, seltsilisteks veel kaks haskit. Lõpp hea, kõik hea!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles