Päevakäpp: kassilapsed Iisak ja Nummi otsivad südamesõpru

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Iisak ja Nummi
Iisak ja Nummi Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Oh, välk ja pauk! See tähendab... Oh, Iisak ja Nummi! Neid kahte väikest kassilast võiks vabalt ka Välguks ja Pauguks kutsuda, sest neid kohates hakkab inimestel silmist südameid välkuma ja süda nii kõvasti lööma, et lausa paugub.

Iisak ja Nummi on kaks Narvast leitud isast kassipoega, kes mõni aeg tagasi Kasside Turvakodu hoole alla jõudsid. Nende kolmas vend, Leo, on juba oma inimesed leidnud ning nüüd ootavad krapsakad Iisak ja Nummi ka oma südamesõpru!

Hoiukodus on väiksed kassilapsed ühed agarad ja tublid tegelased. Mõlemad kasutavad viisakalt liivakasti, söövad nii, et kausis on auk ning muidugi jooksevad nii, et vaibad kortsus. Neil jagub lusti kassilastele kohaselt! Inimestega saavad Iisak ja Nummi iga päevaga aina suuremateks sõpradeks, kuid uued inimesed tunduvad esialgu veel hirmutavad. Nii nagu inimlapsedki kasvavad iga päevaga aina targemaks, nii saavad ka need kassilapsed iga päevaga aina rohkem aru, et inimesi tasub usaldada ning üks isiklik teenindav personal kulub igale kassile ära.

Kui sina tahaksid saada Iisaku või Nummi (või nende mõlema!) teenindavaks personaliks, siis anna oma soovist teada! Kontakt: info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles