Päevakäpp: ebamaine kaunitar Liza ootab oma südamesõpra

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Liza
Liza Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Väike ja haldjalik Liza saabus turvakodusse koos oma poegadega eelmisel suvel Lasnamäe tänavatelt. Kuigi kassitüdruk tundub pealtnäha õrn ja habras, on Liza sees tegelikult peidus üks suur võitlejahing. Kuidas muidu suutis kassitirts tänaval ellu jääda ning pakkuda sealjuures kaitset ja hoolt ka oma poegadele?

Nüüdseks on Liza pojad juba ammu päriskodud leidnud, kuid Liza ootab ikka veel. Turvakodus on Lizast saanud üks Rõba tüdrukutegängi liikmetest. Kui Liza on esmapilgul kuhugi kadunud, siis tasub teda otsida koos teiste kassitüdrukutega suure kassipoiss Rõba seljatagust soojendamas. Samas on Liza ka piisavalt iseseisev ning nii võib teda kohata kamina juurest pehmest pesast pikutamas — endal kõht püsti ja lumivalged haldjalikud kõhukarvad sooja käes liikumas.

Liza on ülimalt vahva ja särav kiisu ning on lausa patt, et selline kaunitar ikka veel turvakodus päriskodu ootab. Liza loodab väga, et kuskil on üks soe ja armastav kodu, kus teda ootaksid armastavad paikäed ja üks vahva sõbralik nurrumootor.

Kodu pakkumiseks kirjuta Lizale aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles