Südantsoojendav hetk: poiss sai tagasi kaduma läinud kassi

lemmik.postimees.ee
Copy
Logan Overlin ja tema kass Frank
Logan Overlin ja tema kass Frank Foto: Kuvatõmmis videost

Washingtoni osariigis Overlinide peres elav kass Frank õppis ära uste avamise. See päädis aga sellega, et ühel hetkel lasi kõuts end majast välja ja jäi kadunuks.

Neljajalgse sõbra kadumine põhjustas suurt kurvastust tema peremehele, 11-aastasele Loganile. Vaatamata põhjalikele otsingutele Franki ei leitud ning Loganil ei jäänud üle muud kui loota, et kass siiski lõpuks välja ilmub. Poisi soov täitus mõned nädalad hiljem — koju saabudes sai ta suure üllatuse osaliseks, sest seal ootas teda ees ei keegi muu kui Frank.

«Frank on ääretult nutikas kass ning me saime takkajärgi teada, et ta õppis ära verandaukse avamise,» selgitas Logani ema Marlene Overlin. «Loganile mõjus kassi kadumine väga rusuvalt ning ta valas palju pisaraid. Me keegi ei teadnud, kas Frank oli veel elus või mitte.» 

Frank leiti lõpuks üles mõne kilomeetri kauguselt, kui üks kohalik elanik kassi fotot sotsiaalmeedias jagas. Kuna Marlene ei soovinud Logani lootusi asjata üles kruvida, läks ta pojale ütlemata kontrollima, kas tegu on ikka nende lemmikuga. Frank oli kõhnemaks jäänud ja must, kuid koju jõudmise üle paistis tal hea meel olevat. Sama õnnelik oli ka Logan, kes ei suutnud sõpra nähes pisaraid tagasi hoida. Vaata videot! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles