Päevakäpp: omaniku ja kodu kaotanud Felix ootab teist võimalust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Felix
Felix Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Felix sai nautida ilusat elu, kuid omaniku haigestumise tõttu tuli tal kodust lahkuda. Nüüd on kassipoiss uue kodu otsinguil.

Felix tutvustab end nii: «Tere, mina olen Felix. Paimaias ja sõbralik kassipoiss, kes on ootamatult jäänud koduta. Nägin juba pikka aega, et mu inimene jääb aina nõrgemaks ja nõrgemaks, kuni ühel päeval selgus, et tal on vähk ning ta ei suuda enam minu eest hoolt kanda. Mind pandi transpordipuuri ning toodi turvakodusse.

Esialgu oli hirmus ehmunud. Mõtlesin, et mis kentsakas koht see on, kuhu kõik kassid tuuakse. Kas see on pahade kasside kodu? Kas me oleme midagi halba teinud, et meid ei taheta? Õigepea sain aga aru, et siin kõige hullem ei olegi. Iga päev tehakse paitusi, kostitatakse söögiga ning pesad on ka päris pehmed. Justkui oleks kodu moodi, kuid tegelikult ei ole ka, sest mul ei ole ju päris oma inimest.

Turvakodus paitatakse ja lohutatakse mind iga päev ning öeldakse, et igale kassile tuleb anda teine võimalus. Ma loodan, et mina saan ka teise võimaluse ning leian omale südamesõbra.

Kui sina sooviksid mulle, paimaiale, sõbralikule ja malbele, kassipoisile oma kodu pakkuda, siis kirjuta mulle! Pealkirjaks võid panna «Kiri Felixile». Sinu kirja ootan aadressile info@kassideturvakodu.ee!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles