Päevakäpp: mõnusalt muhe Lõvipoiss otsib päriskodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Lõvipoiss
Lõvipoiss Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassisõltuvus on tänapäeval üks aina sagedamini esinevatest nähtustest. Kui tunned igat kassipilti vaadates, kuidas sinu bioloogiline nunnumeeter lakke tõuseb, siis oled sinagi kassisõltuvuse küüsis. Täna keerame sõltuvuse viimasele vindile ning tutvustame ei kedagi muud kui Lõvipoissi.

Selle kassi kehas on peidus palju muudki kui vaid üks pisike kassike. Temas on lõvi jõudu, kasvu ning ka lõvi ellujäämisinstinkti, sealjuures on tal siiski pehmed siidised käpad, sõbralik iseloom ning väga südamlik silmavaade.

Lõvi peab lugu ka inimese lähedusest, millest annab tunnistust see, et talle meeldib ülekõige magada inimeste jalgade juures. Kui inimesega nunnutamisest aega üle jääb, siis on kassikesel käpad töid ja tegemisi täis ning ta on alati seal, kus midagi toimub. Lõvi peab lugu ka murdmismängudest, seega sooviks kassike väga, et tema tulevases kodus oleks piisavalt mänguasju, mille peal oma lõvi instinkte harjutada.

Ta on täisväärtuslik perekonnaliige, kes peab inimesega sammu ning alati omab temagi ühte häält, kui pereringis tähtsaid otsuseid langetatakse. Selge ja mõõduka mjäuga annab Lõvipoiss oma eelistustest märku ning sageli kallutab sellega kaalukausi hoopis teisele poole.

Kui sinu pilk jäi vahval Lõvipoisil pidama, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee. Lõvi on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Uut kodu ootab alates 10.06.2017.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles