Lasnamäe valitsus jätab loomade heaolu nimel ära aastalõpu ilutulestiku

lemmik.postimees.ee
Copy
Lasnamäe linnaosa valitsus loobub ilutulestikust ning panustab oluliselt enam linnaosa tänavate kaunistamisele ja pühade meeleolu loomisele.
Lasnamäe linnaosa valitsus loobub ilutulestikust ning panustab oluliselt enam linnaosa tänavate kaunistamisele ja pühade meeleolu loomisele. Foto: Shutterstock

Lasnamäe linnaosa valitsus loobub ilutulestikust ning panustab oluliselt enam linnaosa tänavate kaunistamisele ja pühademeeleolu loomisele. 

Lasnamäe linnaosa vanem Andres Vään juhtis tähelepanu ka pühade-eelsele paugutamisele. «Ootamatud ja tihedad paugutamised pühade-eelsel ajal tekitavad ebamugavusi nii linnaosa elanikele kui ka neljajalgsetele sõpradele,» rääkis Andres Vään. «Lisaks jäetakse maha palju prügi, mida pürotehnilised vahendid tekitavad.»

Andres Vään kutsub linnaosa elanikke mitte kulutama ilutulestikule, vaid meenutab, et pühad on heategude aeg. «Ilutulestikust loobumine aitab hoida ka keskkonda ja suurendada ohutust. Just lume puudumisel ohustavad harrastajad nii end kui ka läheduses viibijaid.»

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet tuletab täna alanud teavituskampaaniaga meelde, et pürotehnika kasutamisel tuleb järgida ohutusnõudeid ning pürotehniliste toodete väärkasutamine võib põhjustada tõsiste tagajärgedega õnnetusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles