Südantsoojendavad kaadrid: naine tabas kihlatu koeraga armsat hetke jagamast

lemmik.postimees.ee
Copy
Tony ja Lady.
Tony ja Lady. Foto: Kuvatõmmis videost

Pitbull Lady sündis varjupaigas, kuid leidis endale pere, keda ta kogu hingest jumaldab. Ka kutsa omanikud tunnevad samamoodi — hiljuti jäi Lady ja peremees Tony vaheline lembehetk videolindile. 

Lady perenaine Jen Anderson selgitas veebilehele The Dodo, et Lady ei jää omanikest sammugi maha ja kui vähegi võimalik, tahab ta nende süles olla. «Lady on suur hellik, püüab meile alati heameelt valmistada ja jagab igal võimalusel ilaseid koeramusisid,» rääkis Jen. «Mina ja Tony armastame Ladyt oma teisi koeri rohkem, kui suudaksime sõnadesse panna.»

Mõne nädala eest valmistus Jen parajasti poodi minema, kui kõrvaltoas muusika käima läks ja Tony laulma hakkas. Telefoniga lindistama asunud Jen nägi vaikselt ümber nurga piiludes, et Tony kõrval ei olnud keegi muu kui muidugi Lady, kes peremehe laulmist andunult kuulas.  

Ei Lady ega Tony märganud, et Jen neid jälgis ning sestap pidas naine paremaks sama vaikselt lahkuda, et armsat hetke mitte rikkuda. «Ma olin õigel ajal õiges kohas — vedas, et ma neid kahte nii toredal hetkel näha sain,» rõõmustas Jen. «Leidsin omale õige kaaslase ja paistab, et Lady tunneb täpselt samamoodi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles