Kas sina ehmuksid kui selline vampiirkass vastu tuleks?

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Loki on 15-aastane kass, kes sai oma teravate kihvade ja kurja näoilme tõttu hüüdnimeks vampiir. Välimus on aga petlik, sest omaniku sõnul on tegemist ühe väga armastusväärse ja sõbraliku nurrumootoriga.

Loki omaniku, 32-aastase Kaetlyn Kochi sõnul tahab kurja näoga kiisu nii palju kaisutada, et see on lausa tüütu. «Mõnikord on see lausa häiriv, et ta nii palju tähelepanu nõuab,» ütleb Koch. «Kuid nii on see siiski vaid minuga, sest kui mõni teine talle tähelepanu pöörab, siis võib ta mõnikord isegi hammustada. Selles mõttes on ta küll vampiir-kass!» tunnistab naine.

Koch adopteeris Loki kohalikust varjupaigast, kui too oli 8-aastane. «Ma tahaksin väga teada, milline oli tema elu enne minu juurde tulekut, kuid paraku ei ole see võimalik,» kurvastab Koch. «Kui ma ta adopteerisin, siis alguses ei tahtnud ta, et keegi teda puudutaks või talle üldse läheneks. Ma andsin talle maiustusi ja ruumi rahus olla ning juba mõne kuu möödudes hakkas ta vaikselt leebuma,» meenutab omanik. Nüüd ütleb Koch, et Loki on kõige parem kass, kes tal kunagi olnud on.

Lokil on ka oma Instagrami konto, millel on hämmastav arv jälgijaid – 457 000!

Kas sina ehmuksid sellise näoga kassi nähes ära?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles