Video ja fotod: rebane mängis Tallinna ehitusobjektil töömeestega peitust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy

Teisipäeva varahommikul sai Eesti Metsloomaühing teate Tallinnast. Pärnu maantee ehitusobjektil jalutas ringi kärntõvekahtlusega noor rebane, kelle avastusretk oli ta viinud hoone seitsmendale korrusele.

Kuna ehitusmehed olid mures, et rebane enam teed välja ei leia, sõitis kohale ühingu vabatahtlik Merilin Laud. Kaitsekiiver peas ja kahv käes oli Merilin valmis rebast jahtima, kuid loom oli kadunud kui vits vette ning päästja lahkus rahuliku südamega objektilt. 

Pärastlõunal võeti Metsloomaühinguga aga taas ühendust – reinuvader oli end näole andnud ning et ta taas põgeneda ei saaks, sulgesid töölised ta ühte valmivatest korteritest. 

Nurka surutud ja hirmul loom oli üpriski riiakas ning suutis oma vastuhakkamisega ära lõhkuda ka kahva, millega Merilin teda püüdma läks. Pärast mõningat pusimist oli rebane aga käes ja korralikult transpordipuuri suletud.

Nüüdseks on rebane viidud Paidesse, ühingu Järvamaa piirkonnajuhi Virge Võsujala hoole alla. Kui kanavaras terveks ravitud ja valmis taas omal jõul hakkama saama, vabastatakse ta esimesel võimalusel metsa. 

Kui soovid Metsloomaühingu tegevust toetada, saad seda teha helistades annetustelefonidele: 

9009933 – annetad 5 eurot

9009955 – annetad 25 eurot

Kuula kogu jutt ära, sest muidu annetust ei toimu.

Toetuse võib saata ka pangakontole:

EESTI METSLOOMAÜHING

Swedbank EE952200221067573100

SWIFT/BIC kood: HABAEE2X

Selgituseks: «Metsloomade abistamiseks»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles