Pildid ja video: Marina Kaljurand kutsus armastatud koera sünnipäevale erilised külalised

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy

Nädalavahetusel tähistas Marina Kaljuranna neljajalgne sõber Onu Rocky oma 11. sünnipäeva. Erilise sündmuse puhul sai Rocky kokku õdede-vendadega, et üheskoos metsas möllata. 

Kuigi Onu Rocky sünnipäev on 2. detsembril, tähistati seda päev varem jalutuskäiguga, kus osalesid lisaks Rockyle ka tema neli õde Patsike, Häppy, Roxy ja Alice ning vend Aramis. «Kõik need 11-aastased pensionärid olid kohal ja kepsutasid rõõmsalt ringi, võtsid jälgi üles — alguses isegi kaklesid, kuid lõpus olid kõik üks sõbralik koertepere,» jagas Kaljurand sotsiaalmeedias rõõmu ja lisas, et Onu Rocky oli päevaga rahul ning veetis ülejäänud õhtu põõnates. 

Taksilaadne Rocky võeti perre, et pakkuda seltsi nüüdseks manalateele läinud šoti terjer Sannule. Tõenäoliselt on tavalisest taksist tunduvalt suuremat kasvu Rocky hoopis taksi ja hagija segu. Oma pesakonnast oli koer kõige kogukam, kuid samas ka kõige äpum ning ema teda väga ei armastanud.    

2015. aasta aprillis saabus perre uus soti terjer Lennu, kes on Kaljuranna hinnangul pärinud šotlaste parimad iseloomujooned: ta on julge, iseseisev, enesekindel, vahel põikpäine, sarmikas ja õrn. Rockyt kirjeldab eurosaadik aga kui tasakaalukat, vastutustundlikku ja endiselt nooruslikku sõpra. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles