Jõulud neljajalgsetega: mida kinkida lemmikule jõuludeks?

Copy
Foto: Shutterstock

Jõulukinkide ostlemine on täies hoos ning kõrvale ei saa jätta ka pere neljajalgseid. Mis on lemmikule hea kink?

Jõuluajal leiavad üha enam kuuse alt kingi ka pere neljajalgsed. Valik võib silme eest aga kirjuks võtta. PetCity poodidest leiab hulganisti temaatilisi jõulutooteid, mille vahel valida.

Erilised jõulupakid

PetCity loomapoodidest leiab mitmesuguseid lemmikutele mõeldud jõulupakke, millest leiab nii kvaliteetseid maiuseid kui mänguasju. Lisaks mitmekülgsele sisule näevad need kuulse all kaunid välja ning pakuvad avastamisrõõmu ka omanikule. Saadaval on teemapakid nii kassidele, koertele kui väikeloomadele.

Maiused

Hea toit on meelepärane kink igale loomale, olgu ta suur või väike. Kvaliteetne toit või närimismaius muudab iga lemmiku päeva rõõmsamaks. Pea meeles, et lemmikule võib olla inimese toidulaualt saadav maius kahjulik. Samas lemmikloomapoest ostes saad pakkuda neljajalgsele tervislikku ja täisväärtuslikku snäkki.

Mänguasjad

Mänguasjad on ilmselt ühed levinuimad kingid neljajalgsetele. Õnneks on valik suur nii kassidele kui koertele. Populaarsed on erinevad tirimismänguasjad, aga ka nupukatele neljajalgsetele mõeldud arendavad mänguasjad. Küsi vajadusel abi klienditeenindajalt, et leida oma loomale sobiv lelu.

Midagi praktilist

Hea on kinkida jõuludeks midagi kasulikku. Kui lemmik vajab ammu uut uut magamisaset, kraapimispuud või jalutusrihma, on see ideaalne kuuse alla panekuks. Rõõmu jätkub pikemaks nii neljajalgsele kui omanikule.

Kui otsid oma lemmikule sobivat kingitust, võid küsida nõuandeid PetCity loomapoodide klienditeenindajatelt. Spetsialistid aitavad leida just sinu loomale ideaalse jõulukingi.

Copy
Tagasi üles