Kadriorus plartsatas pikk-kõrv kanalisse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Jänes. Foto on illustratiivne.
Jänes. Foto on illustratiivne. Foto: Dietmar Nill/ Scanpix

Pühapäeval sai Eesti Metsloomaühing erilise teate Kadriorust, kus vette oli kukkunud jänes, kes enam sealt ise välja ei saanud.

Esialgu märkasid abivajajat lapsed, kes proovisid jänest oma jõududega välja aidata, kuid seda edukalt teha ei suutnud. Laste toimetamisi nägid aga möödujad, kes pikk-kõrvast Metsloomaühingule teatasid. Helistajad kutsusid kohale ka päästeameti, ent nähes, et jänes oli muutumas apaatseks, otsustati ise jääkulma vette minna ja loom välja tuua.

Päästjate saabumise ajaks oli haavikuemand lähedalasuvasse kohvikusse soojenema viidud. Päästekomando andis jänese Metsloomaühingu vabatahtlikule, kes loomakese üles soojendas, kuivatas ja lõpuks metsa tagasi lasi. 

«Loodetavasti hoidub jänes nüüd veekogudest ja saab rõõmsalt metsas edasi keksida,» kirjutas Metsloomaühing sotsiaalmeedias ning tänas heasüdamlikke möödujaid, kes pikk-kõrva hätta ei jätnud. 

Selleks, et annetuste toel tegutsev Metsloomaühing saaks aidata hättasattunud loomi ja linde, paluvad vabatahtlikud kõigi abi. Aita, helistades Eesti Metsloomaühingu annetusnumbritele:

9009933 - annetad 5 eurot

9009955 - annetad 25 eurot.

Helistades kuula kogu jutt ära, sest muidu annetust ei toimu!

Samuti saad toetuseks teha pangaülekande: 

Eesti Metsloomaühing

EE952200221067573100

Selgitus: Loomade ja lindude abiks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles