Südamlik video ⟩ Pisarates mehe taaskohtumine oma 7 aastat tagasi kaduma läinud kassiga

Elu24
Copy

Ameerikas, California osariigis leidis aset südamlik lugu kassiomanikust, kes taaskohtus oma lemmikuga. 19-aastane kass läks kaduma seitse aastat tagasi ning on nüüd taas oma omanikuga 

Ventura County Animal Services ametlik Facebooki lehekülg postitas kaks nädalat tagasi üle 16-minutlise video, mis räägib loo Robertist ja tema kassist.

Lugu ise algab ligi kaheksa aastat tagasi, ajal mil Robert plaanis kolida Ventura, Californiast Ohio osariiki. 30. mail 2012 läks aga kaduma tema üle kümne aastane kass Chebon.

Robert katkestas oma kolimisplaanid aastaks, kuid tulutult. Chebon oli kadunud ning Robert kolis Ohiosse.

Kuu aega tagasi leidis Ventura elanik tee äärest üpris nukra välimusega kassi. Naisterahvas viis kassi loomakliinikusse ravile, kus avastati mikrokiip, mille abil tuvastati ka kassiomanik - Robert!

Emotsionaalseks taaskohtumiseks lendas Robert üle 3000 kilomeetri, et jõuda Los Angelesse ja sõita Venturasse. Selleks hetkeks ei olnud ta Chebonit näinud kokku seitse ja pool aastat.

Hetk, mil Robert oma kaduma läinud lemmikut nägi, oli emotsionaalne ning viis mehe lausa pisarateni. «Ma palvetasin, et olen valmis tegema kõike, et saaksin oma Cheboni tagasi,» ütles Robert oma kassi süles hoides.

Robert räägib video jooksul sellest, kuidas ta kassiomanikuks sai ning hetkest, mil ta otsustas Cheboni kiibistada. 

«See on ime,» tunnistas Robert oma kassi paitades ja rõõmustas, et pühad on sel aastal eriti erilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles