Humoorikad kaadrid: kiuslik siga ahistas otse-eetris uudistereporterit

lemmik.postimees.ee
Copy
Siga. Foto on illustratiivne.
Siga. Foto on illustratiivne. Foto: Munlochy Animal Aid /SWNS.COM/Munlochy Animal Aid /SWNS.COM

Kreeka telekanali ANT1 TV hommikusaates tõsise teemana käsitlusele tulnud tormine ilm võttis lustliku pöörde, sest otsepildis värsket infot jagama pidanud reporterit kiusas suur emis. 

«Tere hommikust, meil on siin probleem,» ahastas uudistereporter Lazos Mantikos, kes vihmast ja tuulest räsitud Kineta kuurortlinnast otse-eetris üles astus. «Siin on siga, kes on meid hommikust saati taga ajanud... Vabandust, ma ei saa paigal seista, sest ta hammustab mind.»

Vahejuhtum, mis sotsiaalmeedias kiirelt ringlema hakkas, sai alguse, kui uudisteankur Giorgos Papadakis võttis käsile tormikahjude teema. Murettekitav uudis tegi aga kannapöörde, kui Lazos Mantikos oma neljajalgse austajaga ekraanile ilmus. 

Aastakümnetepikkuse kogemustepagasiga uudisteveteran Papadakis püüdis Mantikose kimbatust nähes küll professionaalseks jääda, ent temagi ei suutnud muiet tagasi hoida. «Lazos, kuna teema on tõsine, püüa seaga suhteid parandada,» andis ankur reporterile nõu enne, kui hingetõmbepausiks maha kükitama pidi. Vaata videot! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles