LORY-GLORIA ei karda enam

Copy
Foto: MTÜ LOOMADE HOIUPAIK

#LoomadeHoiupaikХочуДомой ehk LoomadeHoiupaikTahanKoju #koer51600

Meil on üks suurepärane koer LORI ehk Gloria, kes on saabumise hetkest siiani oma hoiupaika sattumise üle väga muserdunud olnud. Ei tahtnud ta mitte kellegagi suhelda, ei soovinud mitte kedagi näha, viskles, riidles, kedagi endale ligi ei lasknud. Ta sattus meie varjupaika seoses äraandmisega eluliste asjaolude tõttu. See tekitas temas suurt kibestumist kõigi ja kõige vastu.

Kuni tänase päevani püüdsime me kõigest väest ta usaldust võita ja lõpuks meil õnnestuski!! Kõigepealt võttis LORI omaks meie Volodjat, seejärel ka kõiki teisi, täna on see esimene kord, millal ta nõustus oma aiast välja tulla ning jalutada. Koera rõõm oli üüratu ning meiegi oleme väga rõõmsad, sest nüüd läheb märksa kergemaks. Ta lõpuks ometi mõistis, et vaenlasi ta ümber ei ole, ja et olla rõõmus on palju parem kui olla pinges ja kuri. Aga me töötasime selle kallal ikka tõesti kaua... ta ei lubanud isegi koristada oma jalutusaias, aina viskles ja ründas.

Nägu nüüd näha on - koer on ta lihtsalt suurepärane! Hell ja mänguhimuline. Ideaalne koer eramajja, kus ta võtab teie perekonnaliikmed omaks ja hakkab teid teenima nii hästi, nagu ta seda oskab. Suurepärane koer talu jaoks, kus on palju ruumi ja avarust, et joosta, kuhugi põgenema ta ei hakka! Ta on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud, ühesõnaga temaga on kõik ok ja ta on valmis uude, kõige paremasse koju sisse kolimiseks!

P.S. Ma olen ise selle tõu suur fanatt, mul on kodus selliseid kaks tükki, armastan oma suuri elevandikesi võimatult väga! (Lara, hoiupaiga juhataja)

LORY - http://www.pets.ee/hoiupaik/koerad/21086.htm

Copy
Tagasi üles