Eestit väisab sel nädalavahetusel maailmastaarist koerasportane

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Sel laupäeval, 23. novembril, saab Tallinnas Tähesaju PetCity lemmikloomakaupluses kohtuda kolme koeraspordimaailma superstaariga.

Kohale tulevad kodumaised tipud Ain Reppo ja Marta Miil ning 25-kordne maailma- ja 15-kordne Euroopa meister Lena Boysen Hillestad Norrast. Koerasportlased räägivad erinevatest koeraspordialadest, koera ettevalmistamisest ja treeningkavast ning lemmiklooma psühholoogiast. Lisaks sellele saavad huvilised teada, kuidas vastavalt enda meelistegevusele õige varustus välja valida, olgu siis sinu alaks linnas jalutamine, maal matkamine, canicross, bike- või skijoring, agility või näiteks maastikujooksud. 

Sündmus on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud, mistõttu eelregistreerumine on nõutud. Registreerumiseks saada kiri PetCity Facebooki postkasti.

AJAKAVA JA KÜLALISED

Kell 12 – Ain Reppo

Ain Reppo on üks kogenumaid nelja- ja enama koeraga võistlejatest Eestis. Kahtlemata on tegemist Eesti veospordi pioneeriga. Ain on kohal selleks, et rääkida enda kogemustest rajal ning nõustada kõiki huvilisi.

Kell 12.30–14.30 – Lena Boysen Hillestad (NB! Ingliskeelne loeng)

Lena on maailmas tunnustatud sportlane, kelle käe all on treeninud ka teised maailmatipud. Tegemist on 25-kordse maailma- ning 15-kordse Euroopa meistriga pulkas, neljakoeraveos ning dryland-tõukerattas. Lena räägib kõigile huvilistele sellest, kuidas treenida kutsikat maast madalast tubliks spordikoeraks, kuidas lemmikloomaga stressirohketes olukordades toime tulla.

Kell 16 – Marta Miil

Marta on Eesti agility täielik liider. Noor, kuid väga sihikindel tütarlaps on Eesti agility meister, samuti saavutas ta sel aastal agility maailmameistrivõistlustel hõbemedali. Marta tutvustab agility arengut Eestis, räägib spordiala põhitõdedest, annab nõu kõikidele agility-huvilistele ja loomulikult jagab agility maailmameistrivõistluste muljeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles