Tule ka: Petcity loomapoodides saab aidata koduta loomi

Copy
Foto: Shutterstock

Kaunil pühadeaajal veedetakse kodudes kvaliteetaega ka oma neljajalgsete sõpradega, kuid on palju neid loomi, kes nukralt varjupaikades jõule mööda saadavad. Kuni 9. jaanuarini on võimalik Petcity kauplusi külastades aidata koduta loomi.

Eesti varjupaikades ootab uut kodu sadu lemmikloomi, kelle ülalpidamine nõuab igal aastal mitmeid tonne toitu ja suures koguses muud tarvilikku. Hetkel hoolitseb Varjupaikade MTÜ enam kui 700 kassi ja 100 koera eest, kelle ülalpidamise eest tasub kohalik omavalitsus vaid kaks nädalat. Paraku enamasti selle ajaga neljajalgsed endale uusi omanikke veel ei leia ning edasised kulud tuleb mittetulundusühingul endal kanda.

PetCity iga-aastane heategevusüritus Aitame Koos toetab varjupaikasid toidu ja muu tarvilikuga. Kui külastad ajavahemikul 11. november 2019 - 9. jaanuar 2020 PetCity kaupluseid, leiad nendest varjupaigaloomade südamesoovid ning spetsiaalsed annetuskastid, mille sisu annetatakse Varjupaikade MTÜ-le. Sel aastal aitab heategevust eest vedada armastatud muusik Marek Sadam, kes juba aastaid naudib oma varjupaigast võetud koera Leenu seltsi.

Juba 11. novembrist on kõikides PetCity kauplustes üle Eesti valmis pandud kingipakid lemmikutele- nii koertele, kassidele kui ka väikeloomadele. Kui lähed enda neljajalgsele toitu või jõulukinki otsima, haara kassasse suundudes ka mõni kuivtoit või kassiliiv ning PetCity aitab sinu annetuse abivajajateni toimetada.

Kuidas saad aidata:

  • Ära võta looma esimese mõtte peale. Veendu, et oled looma eest valmis järgmised kümmekond ja rohkemgi aastat vastutama ning hoolitsema.
  • Käi varjupaikades abis. Mine jaluta koertega ja silita kasse. Aita nende eest hoolitseda.
  • Anneta tarvilikku. Vii varjupaikadele toitu, tekke, kassiliiva, mänguasju või muud tarvilikku. Konsulteeri esmalt varjupaigaga, millest neil parasjagu puudus on.
  • Kui soovid kindlasti lemmikut võtta, vaata esmalt varjupaikadesse. Varjupaikades elab palju erineva vanuse ja iseloomuga lemmikuid, kes tahaksid kedagi uue pereliikmena rõõmustada.
  • Külasta Petcity poode ja võta osa Aitame Koos kampaaniast.
Copy
Tagasi üles