Päevakäpp: väike tiiger Tips on juba üle aasta kodu oodanud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Tips
Tips Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassipoiss Tips saabus Kasside Turvakodusse noorukese aastase kassikesena koos oma venna Täpsiga. Kahekesi koos olid nad tõelised turvakodu hinged, kes kõigi teiste nurrumootoritega mängides südameid soojendasid. 

1. mail rändas Täps päris oma koju ning on saatnud Tipsile rõõmustavaid sõnumeid, kuid viimane ootab kahjuks siiani oma kodu. Turvakodu vabatahtlikud muidugi ei mõista, miks küll Tips veel turvakodus on. Kuidas ei märka keegi seda nõtkete jalgadega imeilusat tiigrikest meenutavat kassipoissi? Uhket, suursugust ja asjalikku karvapalli, kes üle kõige sooviks juba päris oma koju minna. Koju, mida tal ei ole seni veel kunagi olnud.

Tips on lustlik ja sõbralik kassipoiss, kes hea meelega läheks mõnele teisele nurrumootorile seltsiks. Üheskoos on ju vahva oma perekonda lõbustada ja teineteisele igasuguseid trikke ette näidata. Kuid Tips saaks kodus ka üksi hakkama, tal on ju tiigri süda sees. 

Kui sina oled suur triibikute fänn ning vöödiline Tips jäi sulle silma, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles