Celine Dion lahendas iidse «Titanicu» debati: kas Jack oleks võinud ellu jääda?

Spekter
Copy
Celine Dion
Celine Dion Foto: Kuvatõmmis

«Titanicu» kuulsa tunnusloo «My Heart Will Go On» sisse laulnud Kanada diiva Celine Dion käis külas Jimmy Falloni jutusaates ning esitas oma argumendid seoses Jacki ellujäämisvõimalustega.

Kes mingil müstilisel põhjusel või nooruse tõttu pole tuttav 11 Oscarit võitnud 1997. aasta hittfilmi «Titanic» sisuga, siis tegu oli vaese poisi Jacki (Leonardo DiCaprio) ning kõrgklassi neiu Rose'i (Kate Winslet) armastuslooga 1912. aastal Atlandi ookeanis teel Inglismaalt New Yorki põhja läinud reisilaeval. Neiu pääses eluga vaid tänu vees hulpivale uksele, millele ta end vinnata suutis: noormees aga jäi vette ning suri. Kuna uks oli ükslugu lai, siis on filmifännid ammu vaielnud selle üle, kas ka Jack poleks ikkagi pidanud sellele mahtuma ja süüdistatud on isegi Rose'i, et too elu ja surma hetkel laiutas.

Et saatejuht Jimmy Fallonile meeldib Dionile igal kohtumisel mõne «Titanicu» teemalise küsimuse esitada, siis sedapuhku palus seisukohta uksedebatis.

Vaata alates 2:09:

Hea huumorisoonega õnnistatud Dion võttis ülesannet tõsiselt ning arutles küsimuse üle realistlikust vaatevinklist: uks on tõepoolest lai, aga olgem ausad – Rose on poolsurnud ja Jack ilmselt lihtsalt külmast nii kange, et ei jaksanud end enam eriti liigutada. «Ega ta ometi sinna uksele ju kutset vajanud,» naljatas lauljatar. 

Meenuta lugu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles