Mees avastas tänu Facebookile, et tema eksnaine jättis nende koera varjupaika

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Ohios elavad koeraomanikud Shannon McCann ja Nick Pizio ei plaaninud teise koera võtmist, aga saatuse tahtel see siiski nii juhtus.

Kui Ameeriklane Nick Pizio ühel päeval oma Facebooki uudisvoogu keris, siis jäi talle silma samal päeval toimuv üritus, kus saab tutvuda kodu otsivate koertega. Postitusele olid lisatud juurde ka pildid nendest koertest, keda soovijatel on võimalik adopteerida. Kui Pizio postitusele lisatud koerapilte lähemalt uuris, siis tema üllatuseks oli üks varjupaigas viibiv neljajalgne äravahetamiseni sarnane selle koeraga, kelle ta koos oma eksnaisega kunagi varjupaigast võttis. Kuna pärast lahkuminekut jäi koer nimega Lucy elama Pizio eksnaisega, siis polnud mees koera juba mõned aastad näinud. Sellegi poolest oli Piziol Lucy välimus hästi meeles ning ta oli veendunud, et tegu on tema koeraga. 

Shannon ja Nick tormasid seepeale üritusele kohale, ise samal ajal kartes, et ehk on keegi Lucy juba vahepeal endale napsanud. Õnneks jõudsid nad õigel ajal pärale ja koer oli alles. Kui Pizio ja Lucy pilgud kohtusid, oli kõik selge – vanad sõbrad said taas kokku! «Lucy tundis ta koheselt ära,» ütles McCann. «Kui ta Nicki nägi, siis hüppas ta kohe püsti ja oli väga erutunud,» lisas naine. 

Pizio teadis, et enam ta Lucy'st loobuda ei suuda ning täitis koheselt paberid, mis olid vajalikud tema adopteerimiseks. Nüüd on Lucy'l taaskord armastav kodu ja mängukaaslaseks husky nimega Kuma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles