Lugu kalafarmi koerast Mašast

Copy
Foto: MTÜ LOOMADE HOIUPAIK

Elas ühes kalafarmis kaks koera - MAŠA ja ŠAITAN. Saabus hetk, mil tootmine pandi kinni ning juba eakatele koertele pidi hakkama uut kodu või kasvõi hoiukodu otsima. Tootmist lõpetanud ettevõtte juhatus edastas koerad Loomade Hoiupaigale ning sellest ajast peale tegelesime nende koerte hooldamisega ning neile kodu otsimisega meie. ŠAITAN leidis üsna peatselt omale kodu, aga MAŠA jäi meile pikemaks.

Hakkasime lubama MAŠAT ka jalutuskäikudele meie vabatahtlikkega. Ühel sellisel jalutuskäigul sündis ka kaunis sügisene fotosessioon, kus meie MAŠA näeb välja nagu üks suur ja ilus emakaru. Seejärel üks aktiivne vabatahtlik pakkus MAŠALE SPA salongi külastamist, millega olime me muidugi nõus ning andsime koera korraks headesse, usaldusväärsetesse kätesse. Eile saime kätte ka reportaaži hiljutisest spaapuhkusest, mida tahame ka teiega jagada!

Üleüldse me oleme rõõmuga koos, et nii palju vabatahtlikke viimasel ajal käib meid meie kiisude ja kutsudega aitamas. Jalutavad nendega, promovad neid igal pool ja kõikjal, teevad neist suurepäraseid pilte! See on oluline! Seda on VAJA! Mitte meile - neile, loomadele on vaja!

Sellepärast me oleme alati rõõmsad uute vabatahtlike üle! Tulge ja jalutage, tehke pilte, näidake teistele, kui fantastilised loomad meil on!

MAŠA on aga nüüd absoluutne kaunitar! Ülisuur töö sai tehtud, palju vaeva. Mašat pesti 4 korda, pügati pepuümbrus, kammiti, eemaldati karvapusad! Tööd tehti kolmekesti 5 tunni vältel! 5!!!

Kokkuvõtlikult tõesti suurimad tänud teile, Kristina, Kostja ja Sofia, nii Maša kui ka meie poolt!! 

Copy
Tagasi üles