Päevakäpp: pere poolt hüljatud paimaias Marko ootab uut algust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Marko
Marko Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Marko on endine kodukass, kelle omanikud viisid ta kliinikusse magama panemiseks. Väidetavalt ei sobinud ta väikeste lastega aga turvakodus on ta küll väga hea iseloomuga, paimaias ja vahva nurrumootor. 

Kassi endise pere sõnul oli Marko ründava iseloomuga ning seetõttu võtsid nad vastu otsuse kass magama panna. Kliinik teatas kiisust aga MTÜ Kasside Turvakodule, mille vabatahtlikud pikalt mõtlemata kassipoisile abikäe ulatasid. Oldi valmis, et stressis kodukassi jaoks on turvakodu elu väga raske ning turvakodus võib stress veelgi süveneda.

Missuguse iseloomuga Marko vabatahtlikke igapäevaselt vastu võtab, on kirjeldatud iseloomust aga väga kaugel. Marko on sõbralik, paimaias ja väga rahulik kiisu, kes poeb hea meelega sülle, nurrub tänutäheks ning võtab igal hetkel vastu palju-palju silitusi.

Vabatahtlikud ei ole kordagi näinud, et Marko oleks kuidagimoodi sõjakas mõne inimesega või teise kassiga — isegi kui mõni teine kiisu tahaks Markole käpaga äsada, on Marko see, kes alandlikult taandub ning rahumeelselt omi toimetusi tegema läheb.

See vahva ning ülisõbralik süle- ja paikass otsib nüüd omale teist võimalust. Päriskodu, mis oleks igavene ning kus teda iialgi ei hüljata. Kui sooviksid paimaiale Markole kodu pakkuda, siis palun võta ühendust info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles