Päevakäpp: kuningas Mustu on oma elu esimese kodu ootel

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Mustu
Mustu Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassipoiss Mustu elupäevad said alguse Narva tänavatel, kuhu ta ühe kodutu kassiema pojana sündis. Tema esimesteks mänguasjadeks olid asfaldil veerevad puulehed ning esimesteks pesadeks öisest kastest märjad samblatutid. 

Siis tuli aga talv ning elu ei olnud enam nii põnev… Üksteise järel hakkasid tema kõrvalt kaduma vennad ja õed. Mustu võitles kaotusvaluga, külma, nälja ja kurbusega. Oli õnn, et Mustu talve üle elas ning suureks kasvas. Iseasi, kui suureks õnneks saab nimetada elu tänavakassina.

Mustu õnneks sattus tema teele üks kassiingel, kes ta kinni püüdis ja tuppa sooja viis. Mustu elas aasta aega oma leidja juures pisikeses hoiupuuris, kuid seejärel otsis leidja Mustule Kasside Turvakodu kaudu abi. Nüüd ongi Mustu juba pool aastat turvakodu seinte vahel ringi patseerinud.

Turvakodus on Mustu üks tõeliselt armas ringisilkaja. Küll näeb teda aknal tuviparaadile hoogsalt kaasa elamas, seejärel juba mõne teise kassiga müramas. Kui esialgu olid Mustul inimeste suhtes kahetised tunded, siis nüüd on ta hakanud mõistma, et inimene võib olla väga hea. Turvakodus soovivad kõik teda muudkui konserviga kosutada, pehmeid paitusi kinkida ja hellitaval häälel temaga juttu puhuda. Meie arvame, et Mustu võiks vabalt kuningas olla! Oma isikliku kodu kuningas!

Kui sina sooviksid pakkuda Mustule esimest (ja igavest!) kodu, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles