ENNE JA PÄRAST PILDID: surmasuus kutsikast sai kolme kuuga elurõõmus karvapall

Elu24
Copy

Räämas ja karvutu kutsikas nimega Terra sai tänu 21-aastasele Jessiele elus teise võimaluse! Kolm kuud tagasi oli Terra veel surmasuus, kuid nüüd on koeratüdruk elurõõmus ja õnnelik, vahendab metro.news.

Suurbritannias West Sussexis elav Jessie töötab assistendina loomakliinikus. Selle aasta augustis tõid koeraomanikud kliinikusse surmasuus kutsika. Nad jätsid ta sinna maha, kuna ei saanud tema eest hoolt kanda.

Terra oli kliinikusse jõudes väga halva tervise juures: tal oli kärntõbi ning tema karvkate oli nahahaiguse tõttu välja langenud.

«Tal oli küll kärntõbi, aga tema silmad olid imelised,» kirjeldas Jessie hetke, mil ta Terrat esimest korda nägi.

Noor neiu otsustas kutsika enda hoole alla võtta. «Loomaarst ütles, et kui omanikud ei oleks kutsikat üle andnud, ei oleks Terra ellu jäänud. Ta vajas pidevat hooldust,» tunnistas Jessie.

Kuigi Jessiel oli kodus juba neli kassi ja koer, võttis neiu Terra endaga koju ja päästis kutsika elu. Kolme kuuga sai vihasest ja hammustavast kutsikast elurõõmus karvapall.

«Kui ta koju tõin, kippus ta mänglevalt hammustama ja oli tõre,» meenutas Jessie ja lisas, et nüüd on Terra kõige armsam kutsikas üldse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles