Päevakäpp: Olli ootab oma inimest, kellega koos sügisõhtuid mööda saata

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Olli
Olli Foto: MTÜ PESALEIDJA

Kauni vesihalli kasukaga Olli on oma esimese kodu ootel. Kassipoiss sündis 2018. aasta varakevadel ning teda on õnnistatud kaunilt sileda ja tiheda kasukaga, mille krooniks on uhke sulgsaba, mis ei jäta kedagi külmaks. Silmad suured kui tõllarattad, köidab ta kindlasti pilke.

Pesaleidjas oldud aja jooksul vajas Olli nuumamist, sest pisike poiss polnud kõige tragim teiste kasside kõrvalt sööma tormama – seetõttu on tal kaalu vaid kahe ja poole kilo jagu, kuid elades heas kodus ja heal toidul kosuks ta kindlasti veelgi.

Olli kontakt inimesega on olnud piiratud, mistõttu vajab ta uute oludega kohanemiseks harjumisaega. Kassid on loomult äärmiselt uudishimulikud ja Olli pole erand. Seetõttu on igati võimalik tema armastus võita, kui sellele missioonile vaid piisavalt aega pühendada.

Olli on vaktsineeritud, kastreeritud, kiibistatud ja saanud parasiitide vastase tõrje. Ta on valmis korvi minema ja kodu poole sõitma. Lisaks võtab Olli kaasa ka kingikoti Pro Planilt, et uues kodus oleks hea sisse elada.

Kui tunned, et Olli on see õige ja sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun täida ära loomasoovija küsimustik SIIN ja sinuga võetakse peagi ühendust! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles