Päevakäpp: kas musta kassi kuu lõpetab Mattise lõpmatuna näiva ootuse?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Mattis
Mattis Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Veel mõnda aega tagasi oli Mattis turvakodus üks tegija poiss. Ta armastas mängida oma sõbra Ükssilmaga, pikutada kõrgel pesas Lizaga ning vaadelda aknal linde Lisettiga. Nüüd on aga miskit juhtunud. Mattis on aina märkamatum.

Miks siis on Mattis nähtamatuks muutunud? Kas midagi on temaga juhtunud?

Mattist on tabanud pikalt kodu ootavate kasside hingevalu. On ju teada, et ootaja aeg on pikk ning iga mööduv sekund tundub tunnina. Kell muudkui käib, päevad vahelduvad öödega, aastajada mööduvad, kuid Mattis ikka jääb...turvakodusse. See armas, veidi veel uje, kuid teiste kassidega väga sõbralik Mattis, soovib kogu südamest, et keegi teda viimaks märkaks. Et tuleks keegi, kes näeks mööda sellest kirjute kasside virr-varrist ning vaataks hoopiski mustvalget Mattist, kes nüüd oma päevi õnnetult tukkudes mööda saadab. Ta tahaks, et viimaks ometi näeks keegi temas oma südamesõpra.

Mattis on noor kassipoiss, kes sobiks imehästi mõnele kassile parimaks sõbraks. Kui Sina ja Sinu nurrumootor leiate, et teie kodus on ruumi veel ühele karvapallile, siis tule ja anna Mattisele võimalus!

Mattis ootab kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles