Majja sisse tunginud rebane lõhkus lampe ja jäi vannituppa magama

lemmik.postimees.ee
Copy
Hallrebane sättis end sisse kraanikausi kõrval
Hallrebane sättis end sisse kraanikausi kõrval Foto: San Diego Humane Society / Facebook

Ühes San Diego eramajas põhjustas palju pahandust noor hallrebane, kes öösel sisse hiilis ning siis majaomaniku koera eest vannituppa varjus.

31-aastane Kessa Pellum rääkis telekanalile ABC, et jäi eelmisel nädalal elutoa diivanile magama ning ärkas keset ööd selle peale, et tema prantsuse buldog Yoda haukus lakkamatult. Selles polnud midagi tavatut, sest Yoda haugub öiste häälte peale tihti, kuid siis pistis koer jooksu ja paistis midagi taga ajavat.

Unine Pellum eeldas, et tegu on pesukaruga, kuid järgnes Yodale vannituppa ning leidis sealt eest uriseva hallrebase. Loomal oli õnnestunud valamukapilt maha lükata lamp ning seejärel hüppas ta dušikabiini .

Pellum haaras Yoda ja lukustas ta magamistuppa ning läks siis tagasi rebast otsima. Selle aja jooksul jõudis rebane põgeneda teise vannituppa, Pellum aga otsustas maja klaasist küljeukse avada ning läks tagasi magama lootes, et rebane ise ära läheb.

Hommikul vannituppa naastes avastas naine, et loom lahkunud ei olnud ning magas kraanikausi kõrval magusat und. Pellum võttis seejärel ühendust loomapäästeorganisatsiooniga Humane Society, mille töötajad rebast välja viima tulid. Kiire tervisekontrolli käigus tehti kindlaks, et loomake oli hea tervise juures ning seejärel lasti ta vabadust nautima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles