Päevakäpp: nooruke Pipi on omaenda Segasummasuvila otsinguil

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Pipi
Pipi Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Tänane päevakangelane on nooruke kassipiiga Pipi. Väga vabalt võiks Pipi kohta öelda, et temagi on pärit Kurrunurruvutisaarelt nagu Pipi Pikksukk, kuid kahjuks ei ole Pipil oma Härra Nilssonit. Samuti ei ole Pipil suurt kohvrit voodi all, mis oleks täidetud kuldsete krõbinatega, rääkimata päris oma voodist.

Turvakodus on Pipi väga sarnane oma nimekaimust raamatukangelasele. Ka tema näitab vabatahtlikele iga päev, et tema sees on palju rohkem peidus, kui pealtnäha paistab. Kui Pipi esimest korda kamina ette teise kasside kaissu puges, said vabatahtlikud teada, kui väga hindab Pipi teiste kasside olemasolu. Samuti saadi teada, et kaminasoojuses kasukasoojendamine soojendab ka Pipi südant. Kanafileed jagades on nad aga selgeks saanud, et Pipile meeldib väga ka hea ja paremaga maiustada.

Kui vaadata Pipi silmadesse, siis on selgelt näga, kui suur on Pipi kuuluvusvajadus. Tema tahaks endalegi oma isiklikku Härra Nilssonit – parimat sõpra, kellega koos läbi elu käia. Kui sina tahaksid olla Pipile parimaks sõbraks, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles