Tallinnas hakatakse püstitama koerte hambapesurekordit

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Foto: Wieslaw Jarek / PantherMedia / Wieslaw Jarek / Scanpix

Laupäeval, 28. septembril toimub Tallinnas Kalamaja pargis esimest korda Eestis koerte ja inimeste ühine hambapesuaktsioon. Ürituse eesmärgiks on pöörata tähelepanu kogu pere, sh koerte hammaste tervisele ja panustada partnerluses Toidupangaga puudustkannatavate perede elukvaliteedi parandamisesse.

Purina Eesti kutsub kõiki koerasõpru koos lemmikuga või üksi osalema ühises hambapesuaktsioonis. Samal ajal, kui rekordikatses osalejad hambaid pesevad, saavad neljajalgsed lemmikud oma hambad puhtaks Purina Dentalife’i närimispulgaga. Osalemiseks peavad huvilised kaasa võtma isikliku hambaharja ning soovi korral mõne uue ja kasutamata hambaharja, mis annetada Toidupanga annetuskastidesse. Annetatud hambaharjade koguse kahekordistab Purina Eesti. 

Toidupanga kommunikatsioonijuhi Claudia Vihma sõnul on Toidupanga põhiliseks missiooniks puudustkannatavate perede abistamine toidupoolisega, kuid kindlasti vajavad pered ka muud abi. «Purina initsiatiiv panustada toidupakkidesse hambaharjadega on kindlasti tore mõte, kuna tegemist on kuluva tarbeesemega, mida on vaja keskmise pere puhul korraga soetada 4–5 tükki ja mis on seetõttu ka arvestatav kulu pere eelarves.»

Toidupank kutsub omalt poolt koerasõpru üles tulema Purina tervete hammaste peole ja panustama ühe või enama hambaharjaga heategevusinitsiatiivi.

Kõiki huvilisi ootab Kalamaja pargis laupäeval, 28. septembril kell 13 päeva juht Tuuli Rand koos oma koera Zoe'ga. Mõnusat muusikat mängib DJ Gita Siimpoeg ja maitsvat tänavatoitu pakub ÖKU toiduauto.

Hambaharja koju unustanud osalistele annab rekordi sooritamiseks olulise abivahendi Sensodyne. Vihmase ilma korral toimuvad tegevused varikatuse all. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles