Video: kodutu mehe ja tema kaduma läinud koera taaskohtumine soojendab iga südant

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Kuigi Tennessees Memphises elaval Anthony Rogersil pole materiaalses mõttes palju, on tema elu kahtlemata armastust täis.  

Rogersi elu kodutuna pole kerge, kuid tema truu kutsa Bobo on peremehele päikesekiireks igas päevas. Rogers annab endast parima, et koer end alati hästi tunneks ja tema kõht täis oleks. 

Ühel hommikul ärgates avastas mees aga, et tema kaaslane oli kadunud. Et elu Bobota polnud elamist väärt, alustas Rogers otsinguid ning lasi valmistada flaierid, mida kohalikele jagada.  

Läbimurre saabus kahe nädala eest, mil ühe loomade varjupaiga töötaja flaierit märkas ja leidis, et üks hiljuti varjupaika saabunud koertest oli vägagi Bobo moodi. Töötajal õnnestus Rogersiga ühendust saada ning mees kiirustas varjupaika, et kutsa üle vaadata. 

Taaskohtumine ei jätnud kahtluseraasugi, et koer oli tõepoolest Bobo. Peremeest nähes ei suutnud kutsa rõõmu tagasi hoida ning südantsoojendavast hetkest filmitud videot jagas varjupaik ka sotsiaalmeedias. 

«Oli tõeliselt armas näha nii ülevoolavat rõõmu,» sõnas varjupaiga kõneisik Katie Pemberton. «Varjupaigas töötamine on emotsionaalselt väga kurnav, kuid sellised hetked on kogu vaeva väärt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles