Päevakäpp: karismaatiline Norris otsib pühendunud hellitajat

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Norris
Norris Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Vahel võivad väikesed kassitited Kasside Turvakodu vabatahtlike sülle sadada otse taevast, vahel kasvavad nad kapsalehtede vahel. Teinekord toob neid jällegi kurg... 

Jah, just nii juhtuski ilmselt Mr. Norrisega, sest kuidas seletada seda, kui üks tilluke kassilaps põõsa all õlgede sees nagu pesa peal istub? Mitte kedagi teist ümberringi ei olnud — ei inimest ega teisi kassikesi. Ilmselt on siin siiski inimkäsi mängus, aga on ju ilus mõelda, et selle väikse vahva tegelase elutee ei alanud hülgamisega, vaid turvakodusse tõi ta toonekurg.

Nüüd on väike vahva kassipoiss hoiukodus ning saanud endale uhke nime — Mr Norris. Väike Norris on lustlik ja sõbralik kassipoeg, kes saab imehästi läbi teiste nurrumootoritega ning ka lastega. Eriti meeldivad talle muidugi suured kahejalgsed, sest lisaks heale ja paremale võtavad nemad Norrist kaissu, paitavad ja hellitavad.

Kui sina soovid Mr. Norrisele päris oma kodu pakkuda ning oled otsuse enda jaoks läbi mõelnud, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee. Norris juba ootab! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles