Päevakäpp: südamesõbrad Jaqueline ja Ronja on ühe mündi kaks külge

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Jaqueline ja Ronja.
Jaqueline ja Ronja. Foto: MTÜ 58 Kassi Koju

Jaqueline ja Ronja on erinevate elusaatustega ja iseloomudega kassid — üks väärkoheldud ja tagasihoidlikum, teine elav ja uudishimulik. Üksteises on nad aga leidnud parima kaaslase.

Jaqueline on kassike, kes saatuse tahtel sündis kunagise, nüüdseks juba suletud vangla territooriumil ja sai tunda inimese kõige kurjemat poolt. Peale kaht aastat kassitoas naeratas kiisule õnn ja ta leidis hoiukodu. Nüüdseks on endisest umbusklikust kassikesest saanud sõbralik kiisu, kes osaleb pereelus, magab kaisus ja norib hommikuti koos sõbraga külmkapi juures konservi. Pai teha ja sülle võtta ta ennast veel ei luba, kuid natuke kannatust ja küllap jõuab ka see aeg kätte. 

Vastupidiselt ettevaatlikule Jaqueline'ile on Ronja seltskondlik ja elavaloomuline paikass, kes on uudishimulik ning keda jätkub igale poole. Sündinud tänavakassi pojana nagu Jaquelinegi, oli tal rohkem õnne ning ta sai tänavalt ära juba piskesest peast, samuti hoiukodu.

Foto: MTÜ 58 Kassi Koju

Kasside elu oli ilus ja hoiukodust olekski võinud saada kiisude päriskodu, aga õnn keeras neile selja. Vahepeal perre sündinud beebil on raskekujuline allergia. Kõik on õnnetud, aga haigus on testitud ja midagi teha ei ole — kiisud peavad leidma uue kodu.

Jaqueline ja Ronja täiendavad üksteist oma erinevate iseloomudega ja neist on saanud lahutamatud sõbrad. Kui üht mõnda aega näha pole, näub teine haledalt kaaslast otsides. Lahutada neid oleks julm ja nii loodavad nad leida uue kodu kahekesi koos.

Mõlemad kiisud on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Kui sul on tahet ja võimalust sõbrakesi aidata, kirjuta aadressile 58kassikoju@gmail.com ja kasside hoiukodu tutvustab neid sulle lähemalt. Jaqueline ja Ronja juba ootavad! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles