Hüvasti, luksus! Tänavale visatud rikkurkoer «Paharet» saab teada, mida tähendab tõeline penielu

Spekter
Copy
«Paharet»
«Paharet» Foto: kaader treilerist

«Paharet» (Trouble) on lugu kogu oma mõnusa koeraelu rikkuses elanud neljajalgsest, kellel tuleb ühtäkki hakata tänavaelu maitsma.

Vanemapoolne proua Vanderwhoozie on Paharetile terve elu ainult parimat pakkunud. Siit ilmast lahkudes jätab ta tohutu varanduse oma armastatud koerakesele, kes jääb naise ainsate sugulaste, õest ja vennast Norberti ja Claire'i hoolde. Paraku ei jätku Pahareti elu endistviisi: ahned sugulased eiravad vanaproua soove ning otsustavad tolle varanduse hoopis maha müüa. Kogu selles ebaõiglases tohuvabohus saadetakse koerake ühes müüdava varaga kus see ja teine.

Kui Paharet on esmakordselt elus saatuse hooleks jäetud, suundub väike koer suurde linna, kus tänavatel karastunud liigikaaslane teda vastu tahtmist toime tulema õpetab. Ühel ilusal hetkel kohtab ta heasüdamlikku pitsakullerit Zoe't, kes koera enda juurde koju võtab. Kuid niipea kui elu jälle ilus tundub, sekkub sündmustesse koertedetektiiv Thurman, kelle Claire ja Norbert oma sissetulekuallika tagasisaamiseks palkasid. Nüüd peab Paharet õppima uusi trikke, et ahnete pärijate käest pääseda ning armsa Zoe käte vahele tagasitee leida.

Apollo Kinodes alates 13. septembrist 2019. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles