Maailma armsaim Airbnb pakub toakaaslasteks kassipoegi

lemmik.postimees.ee
Copy
Jess Thoren päästetud kassipoegadega
Jess Thoren päästetud kassipoegadega Foto: Instagram

Airbnb pakub väga erinevaid majutusasutusi. Võimalik on ööbida kasvõi hiiglaslikus kartulis, tavapärasematest rendivariantidest rääkimata. Kuid on üks koht, mis teeb kassisõbra üliõnnelikuks. Nimelt on nüüd turistidel võimalik ööbida Manhattani-vaatega korteris, kus su korterinaabriteks on kassipojad.

Hobokenis, New Jerseys asub Kitten Airbnb, kus ühe öö eest küsitakse umbes sada eurot. See on aga majutusasutus, mis on tõenäoliselt unistussihtkoht igale kassisõbrale. Nende eesmärgiks on päästa kodutuid kassipoegi.

Algselt oli tegemist vaid sotsiaalmeediakontoga - @kittenbnb aitas lahke südamega inimestel leida uusi kodusid päästetud kassidele. «Me naljatlesime, et meie kodu on lihtsalt mõnus bed & breakfast meie väikestele külalistele,» selgitab majutusasutuse pidaja Jessica Thoren, kuidas idee reaalsusesse jõudis.

Nüüd aitabki Airbnb-st teenitav tulu kassipoegade elujärge parandada ning leida veel rohkematele karvastele sõpradele kodusid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say hello to my newest nugget! ⁣ ⁣ This little guy and his 4 siblings came to me on Thursday. They were found in a storm drain on Staten Island without their momma.⁣ ⁣ They are estimated to be about 2 weeks old. This baby is significantly smaller than his siblings and weighed only 122 grams when I got home. His siblings all weighed 80-100 grams more. ⁣ ⁣ After a very sleepless night on Thursday trying to get him to eat and seeing him deteriorate, I knew I probably needed to tube feed him.⁣ ⁣ I've never tube fed before though and I was so nervous! I called @kitten.nuggets who is an amazing friend and walked me through it. ⁣ This little guy is now trending in the right direction at 136 grams. He still has a long way to go and I'm still nervous about him but I'm going to do whatever I can for him. I love him so much already! ⁣ ⁣

A post shared by Jess Thoren (@kittenbnb) on

Nüüd ongi võimalik igal soovijal ööbida korteris koos kassidega. Plussina on New York City vaid rongisõidu kaugusel, kuid tekib eraldi küsimus – miks sinna üldse minna, kui kassipojad on ju siinsamas!

Samas märgib Jessica, et kahjuks siiski ei ööbi kiisupojad sinuga samas toas - see on nii sinu kui nende turvalisuse tõttu. Küll aga saab nendega mängida ja lõbutseda ja aidata kaasa kiisupoegade päästmisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles