Päevakäpp: vahva Tambet otsib vahvat sõpra

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Tambet
Tambet Foto: MTÜ PESALEIDJA

10. mail saabus Pesaleidja kassituppa Paljassaare varjupaigast hallitriibuline Tambet. Kassipoiss oli varjupaigas juba üle poole aasta oodanud ja otsib nüüd uues kohas õnne.

Tambet on tõeliselt vahva kassipoiss. Iseloomult veidi tagasihoidlik, kuid selle eest on tegu kohe palju kordi julgema kassipoisiga, kui välja ilmub sulepulk või maius. Umbes kaheaastane Tambet on täpselt selline kass, kellel on kõik eeldused selleks, et ta võiks kiiresti päriskodus palju kordi julgemaks muutuda, kui ta seda kassitoas on.

Just põhjusel, et kassitoa 250 kassi vahel on väga keeruline veidi aramal kassil täielikult inimest usaldama hakata, otsivad Pesaleidja vabatahtlikud Tambetile kiiremas korras päriskodu. Tambeti tulevane inimene peaks varuma veidi kannatust, loovust, positiivset ja lustlikku meelt. Kui kõik need on olemas, siis saab inimene Tambetiga suure tõenäosusega juba peagi sõbraks.

Kui arvad, et just sina võiksidki olla Tambeti tõeline päästeingel, siis täida ära Pesaleidja loomasoovija ankeet. Peale ankeedi täitmist võtavad vabatahtlikud ühendust ning räägivad lähemalt, kuidas Tambetiga kohtuda ning ta päriskoju viia.

Selleks, et Tambetiga oleks kodus kergem ühist elu alustada, tuleb temaga kaasa vahva kinkekott ProPlanilt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles