Päevakäpp: Siilike ootab koduseid paisessioone

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Siilike
Siilike Foto: MTÜ Kassiabi

Siilike on mõnusalt pehme ja üsna ümmarguse kehakujuga kiisuneiu, kes peab lugu inimese lähedusest.

Veidi «torkivalt » võib mõjuda vaid tema nimi, kuid selle sai ta kassipojana hoopis oma välimuse tõttu. Siilikese kasukas oli leidmishetkel mingisuguse õliga koos ja turritas igasse ilmakaarde. Kassilapse saba oli jäänud millegi alla või vahele ja hakkas kärbuma. Pool sabast tuli amputeerida ja nii ongi Siilikesel poolik sabajupp.

Siilikesele meeldib olla inimese tähelepanu keskpunktis. Ta võtab kõik pakutud paid heameelega vastu ja et ta ikka kindlasti kahe silma vahele ei jääks, tiirutab ümber inimese jalgade ja nühib vastu jalasääri.

Kui Siilikese arvates teda liiga palju silitatakse, annab ta sellest väikse käpavopsuga märku Tema paitamise puhul ei kehti alati väljend «mida rohkem, seda uhkem», küll aga peab see paika söögikausi juures. Siilikese pere peaks kiisuneiul aitama veidike kaalu jälgida, sest süüa talle meeldib.

Siilike on rahulik ja seltsiv kassike, kes saab läbi nii inimeste kui kassidega, kuigi viimastele eelistab ta inimest. Saabuval sügisel saab Siilike kaheaastaseks ja suur rõõm oleks seda tähistada päris oma kodus. Kirjuta Siilikesele kodu@kassiabi.ee või helista 5557 1625.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles