Päevakäpp: talvel tänavalt päästetud Smurf tahab oma inimesi tulemas näha

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Smurf.
Smurf. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassipoiss Smurf saabus Kasside Turvakodusse jaanuarikuiste külmade ajal, kui vabatahtlikud said teate Narvas ekslevast kassikesest, kellel ilmnesid tugevad neuroloogilised nähud. Kassipoiss tuikus ning oli ilmselge, et see hell nurrumootor vajab kiiremas korras abi.

Nüüdseks on Smurf juba pool aastat turvakodus viibinud, saanud arstidelt vajalikku abi ning võitnud nii vabatahtlike kui ka külaliste südameid. Sellest hoolimata ei ole veel keegi armsale Smurfile päris oma kodu soovinud pakkuda.

Turvakodus on Smurf üks suur südametemurdja. Tihti avastavad vabatahtlikud Smurfi oma suurte ümarate silmadega inimest vaatamas ning kui silmside saavutatud, tuleb see väike hurmur agaralt paitusi nõudma. Siis tuleb käed soojaks teha ning muudkui paitada ja paitada ja paitada! Samas pole see mingi ime, sest Smurfil jäi tänaval nii palju paitusi saamata, et praegu on vaja need kõik tagasi teha.

Kui Smurf püüdis sinu tähelepanu, siis on suur tõenäosus, et sina oledki see, keda Smurf pikalt oodanud on. Kirjuta Smurfile ja mine talle külla! Kontakt: info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles