Hiljuti perelemmikud varjupaika andnud Silvia Ilves tervitas nelja uut kassipoega

Elu24
Copy
Muusik Silvia Ilves varjupaika loovutatud koeraga.
Muusik Silvia Ilves varjupaika loovutatud koeraga. Foto: Erakogu

Tšellist Silvia Ilves tunnistas juuni alguses, et lahkumineku järel tuli tal loobuda oma perelemmikutest. Nüüd jagas muusik sotsiaalmeedias, et ainukesena pere juurde jäänud kass on ilmale toonud neli kassipoega.

«Meie armas pereliige, kass nimega Säde, sai täna neljale punakarva kiisupojale emaks!» õhkas Ilves Instagramis.

«See kõik juhtus nii ootamatult ning kõik mu oma neli poissi elasid sündmusele vapralt kaasa. Värske kiisuemme naudib uut rolli täiel rinnal. Milline elamus!» lisas ta.

Kahtlemata tuli selline uudis üllatusena ning ajas nii mitmelgi loomasõbral karva turri. «Hästi. Rahvas mõistab hukka kassipoegade sünni - sest kass tormas pidevalt majast välja ning 2-aastane laps õue minnes ju ei püüa kassi kinni,» selgitas Silvia Elu24-le.

«Täpselt sel ajal, kui pidin hakkama otsima uut elamist, pidin tööl rügama kahekordselt, pidin keskenduma laste lõpetamistele, oleksin pidanud ruttu minema veel kassi lõikusele viima? Kes ei tea olukorrast, ärgu mõistku hukka vaid püüdku mõista!»

«Mul tõesti ei ole vaja hukkamõistu. Küsin nüüd siis loomasõprade käest - mis nad oleksid teinud olukorras, avastades, et kass on tiine? Viinud loomaarsti juurde ning lasknud pojad eemaldada?» uurib muusik.

«Minul on aga eesmärk praegu võimaldada kassile kui ka tema poegadele parimat.»

«Palun vastust näpuga näitajatelt! Mul on aga siiralt hea meel, et praeguse pikaajalise elamise võimaldanud üüripinna omanik on andnud loa isegi kassipoegade siin elamiseks, kui vaja.»

Rõõmustan ka selle üle, et kaks kassipoega on juba broneeritud! Ma olen kindel, et need vahvad kassipojad leiaks kõik armastusega täidetud uue kodu,» lisab ta lootusrikkalt.

6. juunil kirjutas Elu24, kuidas kihlatust lahku läinud Silvia Ilvesel tuli lemmikloomad varjupaika loovutada. «Oma nutud on ära nutetud,» tunnistas Silvia, kel üürikodust välja kolides tuli loobuda ka oma perelemmikuteks olnud koertest.

«Nad valmistasid seal kandis palju muret, kui kaevasid end tihti aiast välja. Eks seegi kurnas mu ekselukaaslast, kes neid pidevalt Pirita vahel taga ajas,» avaldas muusik rääkides koertest, kes vähem kui aasta eest kutsikatena varjupaigast võeti.

Lahku kolimise järel jäi perekonnale kolmest kassist alles vaid üks - oranži karva kiisu, keda Silvia lubas hoida kui oma silmatera. «Must kass jäi auto alla, järgmine kirju kass läks kaduma - seal Pirital nad rändavadki ringi, mets on ju lähedal,» selgitas tšellist toona.

«Laipa ei ole muidugi leidnud, aga võib-olla on paremgi, kui ei tea, mis temast sai.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles