Päevakäpp: tänaval hulkunud malbe kiisupiiga otsib päris oma kodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Seltsimehed kassitud (või kassiga), siin on teile veel üks sõber! Sellest vahvast ja malbest kilpkonnapreilist saab kindlasti maailma parim kaaslane, kes naudib oma inimese paitusi, kaisus põõnamisi ning aknalaual päiksekiirte püüdmisi.

Mõned päevad tagasi sai Kasside Turvakodu teate ühest kassitirtsust, kes koos oma pisikeste poegadega tänaval ringi eksles. Kassilastele oli juba abikäsi teiste jõudude poolt ulatatud, kuid kassiemmele ei paistnud lahendust kusagil. Aga nagu öeldakse, kus mure kõige suurem, seal abi kõige lähem! Turvakodu inimeste südamed valutasid kassiemme pärast ning nii võtsidki nad kassitirtsu oma hoole alla.

Praeguseks on see vahva kilpkonnakarva kassipiiga turvakodu hoole all, kuid loodetavasti seesugune hell kaunitar väga kaua nende ridades ei püsi! Seltsimehed kassitud (või kassiga), siin on teile veel üks sõber! Sellest vahvast ja malbest kilpkonnapreilist saab kindlasti maailma parim kaaslane, kes naudib oma inimese paitusi, kaisus põõnamisi ning aknalaual päiksekiirte püüdmisi. Vaja oleks vaid seda ühte ja õiget - päris oma inimest, kes iialgi teda maha ei jätaks.

See armas kiisutirts on turvakodus nii uus hoolealune, et temal ei olegi veel seda päris õiget nime. Äkki võiks olla tema nimi Konnake, sest on ta ju kilpkonnakarva? Või hoopis Helbeke, sest ta on nii malbe ja õrn? Äkki saab just sinust tema inimene, kes annab sellele armsale kiisutirtsu päris õige nime?

Kiisupiigale kodu pakkumiseks kirjuta aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles