Päevakäpp: ainult puurielu näinud Alvin tahab lõpuks inimesi ja maailma avastada

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Terve esimese eluaasta puuris elanud Alvinil on nüüd maailmas ringi uudistades tekkinud palju küsimusi. Äkki oled just sina see, kes neile tema uues kodus vastata saab?

«Oi, inimene! Oi, kaks! Oi, kolm, üksteist, nurr… err… palju. Kui ma veel väike olin, siis ma mõtlesin, et maailmas on ainult üks inimene – minu kasuema kelle juures ma üles kasvasin – ja palju kasse. Aga nüüd näen, et inimesi on ka palju. Nagu… ee… nagu krõbinaid mere ääres! Kas ma ütlesin õigesti või? Hi-hii…

Ja inimesed on ka kõik eri nägu! Täitsa nagu kassid! Aga kuulge, ma ammu juba tahtsin küsida – miks teil sabasid ei ole? Millega te siis vehite ja ennast väljendate? Ja miks teil karv kasvab ainult peanupu otsas? Kas teil külm ei hakka talvel? Ja miks te ennast ei pese? Ma pole näinud, et keegi ennast lakuks…

Teised kassid vahel muigavad minu küsimuste peale, aga kust mina peaksin teadma? Ma ju esimest korda elus näen sellist hulka inimesi. No ja seetõttu ma algul uuringi natuke eemalt, kogun luureandmeid inimloomade kohta. Praktilised katsed – pai lunimine ja kõik muu säärane – need on mul ka juba käpas!»

Kui just sulle hakkas Alvin silma, siis võid ta koju kaasa võtta. Tegelikult ta annab lausa loa ennast kaasa võtta! Kui sooviksid Alvinile kodu pakkuda, siis palun võta ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles