Päevakäpp: eutanaasiast päästetud Mila ei püüa endiselt kellegi tähelepanu

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassipiiga Mila saabus turvakodu hoole alla talvel Kohtla-Järve varjupaigast, kus tema oli üks esimesi eutanaasia nimekirjas. Mila päästeti ära lootuses, et õige pea leitakse talle päris oma kodu, kuid seni pole kassipiiga veel kellegi tähelepanu püüdnud.

Mila on nähtamatu…

Ja tal on murtud süda.

Iga päev tudub Mila omaette pesas, tilluke ninanöps sügavale kasukasse vajutatud. Ta on kurb ja õnnetu ning ei tea, kas temal on elult üldse midagi loota. Oli ta ju sündinud soovimatu kassina – üks tänavakass oli taaskord pojad saanud ning saatuse tahtel sündis ja kasvas Mila tänaval. Kodutud kassid olid ümbruses elavatele inimestele pikalt pinnuks silmas olnud ning kassid saadeti varjupaika, kus neid õige pea eutanaasia nimekirja lisati.

Mila on kogu elu pidanud tundma, et tema on soovimatu. Pole siis ime, et turvakodus vaatab Mila oma õnnetute silmadega inimest ning on segaduses – miks talle konservikaussi nina ette lükatakse? Miks temaga rääkida tahetakse? Kas tõesti on tema, Mila, järsku oluliseks saanud? Ta tähendab kellelegi midagi?

Meie usume Milasse – kogu südamega. Milal on kindlasti siin elus oma eesmärk! Kallis Mila, näita kõigile, et igaühe jaoks on siin maailmas päris oma kodu – soe, hell ja armastav. Õpeta ühele perele, millist südamesoojust pakub koduta kassi adopteerimine ning tema südame võitmine.

Kui Sina tahaksid olla see, kes koos Milaga saab tundma tõelist rõõmu, siis kirjuta Milale aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles