Headus päästab maailma! Inimesed annetasid vähihaige vanatädi ainsa sõbra Timka ravi eest tasumiseks neljakohalise summa

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Pesaleidja / Facebook

Eelmisel nädalal kirjutasime koera lõugade vahele jäänud Timkast, kelle omanik on viimases staadiumis vähihaige vanatädi, kes ei jaksa iseseisvalt kiisu raviarvet tasuda. Nüüd on saabunud imelised uudised - heade inimeste toel on vajalik summa koos!

Pesaleidja MTÜ andis teada, et tänu heade inimeste abile koguti kokku lausa 2686 eurot.

Timka lugu veelkord teie ees:

Timka omanik on vana naine, kes elab üksinda. Tal endal on vähk, mis on juba viimases staadiumis. Kass Timka on naise ainuke sõber. Nii nagu ikka, juhtuvad teinekord halvad asjad ühel ajal ja läks nii, et Timkat pures koer. Ta viidi kliinikusse, kus kassikesel tuvastati istmikuluu murd ja ristluu rebend vaagnaluust, mis vajas kohest operatsiooni.

Operatsiooni ja järelravi hind kokku on ca 500 eurot. 

Omanikul polnud sellist raha maksta ning tekkis veel teinegi suur probleem, kuna omaniku tervis on juba nii kehva, ei olnud ta ka suuteline kassile mitu korda päevas keerulist järelravi tegema. Kliinik pakkus omalt poolt, et pakuvad Timkale järelravi ajaks enda poolt tasuta statsionaarivõimalust ja Pesaleidja aitab operatsiooni- ja ravimite summa kokku koguda ning vana naine ei pea oma ainsat sõpra ja kaaslast magama panema ning oma viimaseid elupäevi üksinda veetma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles