Päevakäpp: Lily otsib sõpra, kellega mängida ja pärast seda üheskoos diivanil lösutada

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Pesaleidja / Facebook

Lily on iseloomult arg kass, kes ei usalda iga ettejuhtuvat paikätt. Lily ju ei tea, kas see käsi tahab teha mõnusa pai või hoopis midagi halba. Üks on aga selge, kui selle käe peal on maitsev maius või lõhnav konservitükike, leebub Lily ning võib-olla ka nurrub natuke.

4-aastane kassipreili saabus turvakodusse 2017 aasta augustikuus, koos oma kolme pojaga. Lily pojad on nüüdseks küll kõik omale mõnusa pere leidnud, kuid Lily on endiselt kassitoas ootel.

Lily on väga salapärane kass, mistõttu ei oska me ta kohta muud öelda, kui et ta on rahulik kass, kes armastab puhtust ning kellega oleks väga mõnus pühapäeva pärastlõunal diivanil üheskoos telekat vaadata. Lily saab teiste kiisudega suurepäraselt läbi ja tihti on teda näha ka kellegi kaisus pikutamas. Seetõttu ka arvame, et uues kodus võiks juba üks nurrik ees olla, kuigi see ei ole nii tähtis.

Vaikne must-valge kass armastab mängida, ja kohe nii palju, et ta ei väsiks ka peale mitmetunniseid mängusessioone ära. Tema isiklikuks lemmikuks on muutunud värvilised sulepulgad, mida uhkem, seda parem. Seega, uues kodus võiks ees oodata ka üks vahva sulepulgake Lily jaoks!

Kui soovid Lilyga kohtuda, täida Pesaleidja loomasoovija küsimustik ja sinuga võetakse esimesel võimalusel ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles