Päevakäpp: pikaaegne hoiukodu elanik Niff soovib viimaks endale peremeest

lemmik.postimees.ee
Copy
Niff
Niff Foto: Pesaleidja/Facebook

Niff on oma õiget peremeest pidanud ootama juba üle 6 aasta, lõpuks oleks tal aeg ka endale armas kodu ja omanik leida. 

Umbes 2,5 kuusena püüti Niff koos emme ning venna-õega Tõrva kassikolooniast kinni. Olude sunnil elas pere mõnda aega keldris, pole just kõige meeldivam koht, kus elada. Kassilaps, kes alguses oli väga arglik, õppis paari kuu möödudes inimest nii palju usaldama, et julges hoiuperenaisele lähemale hiilida ja kätt nuuskida. Ja loomulikult oli pisike Niff sabaotsani täis mängulusti ja uudishimu.

Kui hoiukodusse ruumi juurde tekkis kolis kassike keldrist tuppa. Aga selline elumuutus ehmatas noort preilit hirmsasti.

Nende pikkade aastatega on Niff sirgunud kauniks ja iseseisvaks preiliks. Ta on üks nendest kassidest, kes otseselt inimesega miilustama ei tule tõeline «kass, kes kõnnib omapead». Niff nuusutab küll inimese kätt ja lubab enese käpale ka pisikese pai teha, aga rohkem end sasida ei lase. Ja endiselt on ta uudishimulik ja lustiline, turnib kõrgustes, avab kappide uksi, et sisse piiluda ja mängib oma kassimänge. Lisaks meeldib talle ka pisemate kaaslaste eest hoolitseda.

Siiski tundub, et ka Niff igatseb seda üht ja õiget inimest. Ta vaatab aknal huvitatult möödujaid, silmitseb ootavalt ust ning saadab lahkujaid nukra ehk veidike ka kadeda pilguga kodudesse.

Kui Sa tunned, et Niff kuulub Sinu perre, siis täida palun kiisuvõtja küsimustik: https://www.pesaleidja.ee/loomasoovija-kusimustik/

Niff
Niff Foto: Pesaleidja/Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles