Päevakäpp: Uudishimulik kolmevärviline kaunitar Angela otsib päriskodu

lemmik.postimees.ee
Copy
Angela
Angela Foto: Pesaleidja/Facebook

Angela ihkab väga leida endale päris oma kodu, kus teda ka vääriliselt hinnata osatakse.

Angela on kaunis kolmevärviline kaunitar, kes kolis Pesaleidja kassituppa 10.05.2019. Eelnevalt elas kassikene veidi üle aasta Paljassaare varjupaigas ning kahjuks kellelegi silma jääda ei suutnud, sest tegu on natukene tagasihoidlikuma kassikesega. 

Kuna Angela aastaga kodu ei leidnud ning linna poolt hallatavas varjupaigas oli ruumiga kitsas, siis tuli Angelal kolida kassituppa. Selle ajaga, mis Angela on kassitoas elanud oleme avastanud, et oma iseloomult on Angela äärmiselt uudishimulik. Väga tihti võib teda näha toas liikumas ning inimesi vaikselt «jälitamas». Samas endale lähedale inimest siiski Angela lasta veel ei julge. Loodame, et oma pelgliku oleku tagant tuleb ühel hetkel välja üks noor ning inimesi armastav kassike. 

Kahjuks on aga näidanud minevik, et seda ei kipu juhtuma, kui kass peab jagama tuba liiga suure hulga teiste kassidega. Seetõttu vajab Angela kiiremas korras oma päriskodu. Kodu, kus on tal aega omas tempos rahulikult harjuda inimesega, isegi siis kui see võib võtta aastaid.

Kui soovid pakkuda Angelale kodu, siis mine sellele lingile täida ära meie küsimustik ja tule Angelale külla. https://www.pesaleidja.ee/loomasoovija-kusimustik/?animal_id=22272992

Angela
Angela Foto: Pesaleidja/Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles