Päevakäpp: vanapoiss Fjodor on suvel lausa õitsele löönud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Fjodor
Fjodor Foto: MTÜ Kassiabi

MTÜ Kassiabi vanapoiss Fjodor on suvel lausa õitsele löönud. Ta on nii südamlik, nii pehme ja viitsib vahel isegi mänguasja peale käppa vibutada.

Väga sõbralik kiisupoiss Fjodor jõudis Kassiabisse Nelijärvelt. Sealse puhkeküla töötajad olid koduta kassi kaks aastat toitnud, kuid ühel hetkel toitmisest enam ei piisanud – kiisu küljele oli tekkinud lahtine haav ja ta vajas kiiret arstiabi. Kliinikus selgus, et tegemist ei olegi kaklus- ega puremishaavaga. Fjodoril oli küljel hoopis kasvaja, mis oli ilmselt lõhkenud. Loomakliinikus see opereeriti ja õnneks selgus, et see oli healoomuline.

Fjodori näol on tõenäoliselt tegemist endise kodukassiga – ta oli juba kastreeritud ja samuti paistab, et talle on minevikus tehtud hambaravi. Kuna iga kinga jaoks leidub jalakene, on kuskil kindlasti üks kodu, kes ootab oma Fjodorit. Võib-olla otsib see kodu ühte väärikat karvapalli, kes teab täpselt, mida tahab. Fjodor tahab: palju magada ja pehmet pesa; peremehelt alati tervituspaisid ja koos nurrumist; mõistlikus koguses süüa; mängida siis, kui TEMA tahab.

Fjodor ei taha palju lärmi — talle ei sobiks väikeste laste või poolelioleva remondiga kodu. Kas kõlas nagu sinule sobiv kass? Palun võta ühendust kodu@kassiabi.ee või saada tutvumissoov kodulehe kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles