Päevakäpp: Karoliine mängulust teeb temast noorematelegi kassidele silmad ette

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Karoliine
Karoliine Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kassitüdruk Karoliine on siiamilaadne vanem emane kass, kes saabus Kasside Turvakodusse möödunud aastal. Vabatahtlike juurde jõudes oli Karoliine tervis kehv — tema kuklas oli suur muhk, kassike tuikus ning hoidis oma kõrvu viltu. 

Pärast põhjalikke uuringuid selgus, et Karoliinel oli nii tugev kõrvapõletik, et kuklasse oli tekkinud muhk ning põletik mõjutas kassikese kõndi. Nüüdseks on Karoliine turvakodus tervenenud ning ta sooviks väga leida omale päriskodu.

Karoliine on juba eakam kass, kes on rahuliku iseloomuga ja suure nurrumootoriga. Kassitüdrukule meeldivad väga pehmed paid, süles pikutamine ning muidugi söömine ja magamine. Kui tal nende toimetuste kõrvalt aega üle jääb, meeldib Karoliinele entusiastlikult pallikestega mängida.

Karoliine.
Karoliine. Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Jah, just, kuulsid õigesti! Karoliinel võib juba olla mitmeid aastaid turjale kogunenud, kuid lapselik mängulust pole temas kadunud. Vahel teeb Karoliine on järjepidevusega isegi noorematele kassidele, kes samal ajal kamina ees õndsas unes tukuvadm silmad ette.

Turvakodu ei ole ühele eakale kassile õige koht. Karoliine peaks juba ammu nautima päriskodu hüvesid. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis võta vabatahtlikega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles