Päevakäpp: Marjukka tagasihoidliku kesta all peitub armastav hing

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Foto: MTÜ PESALEIDJA

Kauni lumivalge ja koheva kasukag, kaheaastane Marjukka ootab seda päris esimest oma kodupakkumist, kus ta saaks olla heaks sõbraks ja kaaslaseks oma inimesele. Inimesele, kellel jätkuks aega ja kannatlikkust temaga tegelemiseks.

Tagasihoidliku loomuga Marjukka eelistab suures kassitoas rohkem omaette hoida ja jälgida teiste tegemisi eemalt. Talle lähenemisel võib kuulda vaikset susinat. Ettevaatlikult paitades ta pikapeale siiski leebub ja susin vaibub. Tasapisi on Marjukka hakanud inimesi usaldama ja ei põgene paikäe ilmumisel kohe pesasügavustesse.

Marjukka on vaktsineeritud, steriliseeritud, kiibistatud ja saanud parasiitidevastase tõrje ning omab isiklikku passi. Et sisseelamine uude kodusse ladusamalt läheks, saab Marjukka kaasa Pro Plan kinkekoti.

Kui tunned, et sooviksid Marjukkaga Pesaleidja kassitoas lähemalt tutvust teha, siis kirjuta info@pesaleidja.ee ja lepi vabatahtlikega sobiv aeg kokku. Ja kui soovid just sellele kassile uut armastavat kodu pakkuda, siis täida Pesaleidja loomasoovija küsimustik ja sinuga võetakse esimesel võimalusel ühjendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles