Päevakäpp: Benjamini ja Franki kimbutab oht alatiseks pereta jääda

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Benjamin ja Frank saabusid esimest korda Kasside Turvakodu hoole alla 2013. aastal väikeste kassipoegadena. Nad olid väiksed ja armsad, tuterdavad ja maailma avastavad, ent ometi oli juba siis justkui miski nende vastu.

Nende päriskodu otsingud venisid pikale ning pea pooleaastasena leidsid nad alles esimest korda päriskodud. Nüüd on nad taas turvakodu hoole all ja ootamas uut, seekord jäädavat, päriskodu. Nende endine omanik sai tööpakkumise välismaale ja kasside pidamiseks ta enam võimalust ei näinud. Nii pididki kassid kiirelt turvakodu hoiukodusse tulema uut kodu ootama.

Benjamin ja Frank on väiksest peale koos kasvanud, nad on parimad sõbrad, mängu- ja võitluskaaslased. Vabatahtlikud ei taha neid nüüd, pärast viite ühist aastat, lahutada. Seetõttu otsitakse neile ühist päriskodu ja nagu öeldud, olgu see uus kodu jäädav.

Miks küll ei ole Benjamin ja Frank oma igavest õnne veel leidnud? Kuidas saab olla nii, et kaks ülisõbralikku ja teineteist armastavat kassi ei ole veel oma perekonda leidnud? Iga loomaomanik oleks selliste hurmurite üle õnnelik, kus siis nende uus inimene küll on? Kui sooviksid nendele kahele vahvale sellile uut kodu pakkuda, siis palun võta turvakoduga ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles